Fizetőrendszerek

fizetorendszerek

A klasszikus automatákat az apró pénz keresgélésével vonjuk össze. Amint meglátunk, egy automatát egyből elkezdünk aprópénz után kutatni, miközben lehet, hogy a telefonunkon beszélünk, vagy tele van a kezünk csomagokkal, vagy éppen sietünk valahová.

Ha ebből a szemszögből közelítjük meg, akkor láthatjuk, hogy az aprópénzes automaták kora lejárt, mert használatuk kényelmetlen ezáltal elveszítik praktikusságukat és hatékonyságukat.  A rohamosan fejlődő világunknak köszönhetően, ma már mindenre megtalálhatjuk a megfelelő technológiát.

A Vendotech Hungary Kft. főtevékenységi köre tartozik a bankkártyás fizetőrendszerek kialakítása a különböző automatákra.

Csak egy gombnyomás és egy érintés és már az Öné is a kívánt termék!

Az új fizetőrendszernek köszönhetően az apró, vagy papírpénz utáni kutatások ideje lejárt. Egyszerűen a PayPass rendszernek köszönhetően lehúzza a kártyáját és máris megkapja a kívánt terméket. A fizetőrendszer gördülékenységének köszönhetőnek Önnek egy másodperccel sem kell többet várnia, sőt még az apró pénz bedobálásának az idejét is megspórolja. Természetes, ha az Ön kártyája nem alkalmas a PayPass fizetőrendszer igénybevételére, akkor sem kell megijedni, mert a szerkezet alkalmas a hagyományos kártyás fizetésre is.

Milyen előnyökkel jár az új fizetési rendszer biztosítása az automatákon?
  • Gördülékeny, biztonságos és hatékony fizetési rendszer
  • Véget ér az aprópénz, vagy papír pénz utáni kutatás időszaka
  • Kényelmes rendszer, gyors tranzakció
  • Rendszeresen karbantartott fizetőrendszer

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a fizetőrendszerekkel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Professzionálisan képzett és gyakorlott szakembereink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését a fizetőrendszerekkel kapcsolatban!