FK220_üditő

Mindig jól jön egy kellemes frissítő! Akár egy nyári meleg napon, vagy egy hosszú fárasztó nap után, esetleg egy tárgyalás szünetében, minden esetben jól esik egy korty felfrissülés. A Vendotech Hungary Kft. üdítő automatákkal szeretne hozzájárulni, hogy Ön bárhol is jár, mindig könnyen hozzájuthasson a frissítő italokhoz. Nem csak Ön, de vendégei, vagy munkavállalói is kiváló minőségű prémium kategóriás hűtött italokat kaphatnak az üdítő automaták segítségével.  Mindössze pár másodperc és már kortyolhatunk is a kiválasztott italból.

Az üdítő automaták további előnye a friss, minőségi italok mellett az, hogy egyszerűen kezelhetők, hiszen működésük teljesen automatizál. Kiemelkedően higiénikusak a saválló burkolatnak és beépített tisztítóprogramnak köszönhetően, melyek a karbantartást nagy részben leegyszerűsítik. Az üdítő automatáknál a felhasznált alkatrészek minden darabja ipari igénybevételre lett tervez, ezért a mindennapokba való gyakran előforduló nagy megterhelésnek is tartósan megfelelnek.

Az üdítő automatákat a nagy terhelhetőségének köszönhetően első sorban vendéglátó egységekbe, vagy szállodákba, vasútállomásokra, autóbusz pályaudvarokra, repülőterekre, rendezvényekhez és konferenciákhoz ajánlottak, de a büfékben és a cukrászdákban is kiválóan megállják a helyüket.vendo_511_üditő

Kiknek ajánljuk az üdítő automaták?
  • Ha gyors, pontos, megbízható megoldásra vágyik
  • Ahol minimum 40-50 ember fordul meg naponta
  • Akik vendégeiket minőségi üdítőitalokkal szeretnék megkínálni
Milyen előnyökkel jár egy üdítő automaták üzemeltetése?
  • piacvezető minőségű berendezés és termékek
  • Könnyen kezelhető rendszer
  • készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőség

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel az üdítő automatákkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Tapasztalt és gyakorlott kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését!