westomatic kávéSzeretne Ön is megbízható, praktikus, minőségi kávészolgáltatást?

Szeretne Ön is kedveskedni dolgozóinak, vagy vendégeinek, üzleti partnereinek meleg italokat készítő kávé automatákkal?  Akkor a lehető legjobb helyen jár!

Sok ember számára ismerős az érzés, hogy egy reggeli finom kávé után máris jobban indul a nap. Az ellenállhatatlan krémes íz és a finom aroma egyből felpezsdíti az elménket. Sajnos nem mindig jut arra idő, hogy kényelmesen az ágyban fogyasszuk el, sokszor útközben kapunk fel egy pohár kávét, vagy a munkahelyi kávé automatából jutunk hozzá. Társaságunk célja, hogy Ön a lehető legkiválóbb, legfinomabb kávéhoz juthasson a legrövidebb idő alatt melyet kávé automaták forgalmazásával és beszerelésével valósítunk meg.

A minőségi kávé mostantól csak egy gombnyomás!

A Vedotech Hungary Kft. széles körben kínál partnerei számára kiváló minőségű kávé automatákat. Kávégépeink nem csak praktikusabb, hanem még esztétikus a megjelenésük bármilyen helységben megállja a helyét. Velünk megtalálja cégének, vagy vállalkozásának legmegfelelőbb kávé automatát.

Kiknek ajánljuk a kávé automatákat?kávé2

  • Akik gyors és kényelmes megoldást keresnek
  • Ahol a minőség és a kávézás élménye döntő szerep
  • Ahol minimum 40-50 adag között van a napi kávéfogyasztás
  • Akik vendégeiket minőségi kávéval szeretnék megkínálni

Milyen előnyökkel jár egy kávé automata üzemeltetése?

  • piacvezető minőségű berendezés és termékek
  • Könnyen kezelhető rendszer
  • készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőség

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a kávé automatákkal kapcsolatban, akkor keressen minket bizalommal! Tapasztalt és professzionálisan képzett kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését!